Friday, March 29, 2024 10:39

Dar din dar se face rai…

camelia-anghel6 Deși sunt ani buni de când nu mă mai uit la T.V., întâmplarea a făcut să aflu despre o campanie merituoasă a Acces Direct și a Antenei 1, denumită „Salvează Speranța”. Citez: „Acces Direct și Observator Antena 1 demarează de luni, 11 februarie, campania “Salvează speranța”, în care vor fi ajutați copii care au real talent într-un domeniu, dar nu beneficiază de posibilități materiale, dar și persoane în vârstă, care odinioară s-au bucurat de celebritate, iar acum sunt uitați de marele public și abia se pot întreține”. Mi-a atras atenția în mod deosebit Camelia Anghel, o copilă de aproape 10 ani, gimnastă, ce are deja în palmares 4 medalii de aur, două de argint și două de bronz, precum și multiplul titlu de campioană națională.
Deoarece prima mea iubită a fost gimnastă și știu câtă muncă, devotare, privări și chinuri presupune această formă de sport, am decis să particip în cadrul acestei campanii, în limita posibilităților mele. Vă încurajez și pe voi, cititorii mei, să vă alăturați și să facem o faptă bună. Indescriptibil sentimentul de nemărginită bucurie pentru gândul că ai redat o speranță și ai adus un zâmbet și o rază de soare.UB-J4N1-Loc-I-Anghel-CameliaCSS3Steaua-Puiu-AnaCSS-Gim.FocsaniLoc-3-Golgota-DenisaCNS-Cetate-Deva
Bravo Camelia! Și mult succes în tot ceea ce îți dorești și îți pui sufletul!

Șoapte...

comentarii

Tags: , , , ,

5 Responses to “Dar din dar se face rai…”

  1. fzones spune:

    Este o initiativa buna a celor de la Antena1. Sunt diverse domenii la care avem oameni, fie ca este vorba si de copii, foarte buni dar nimeni nu le acorda interesul necesar.

  2. Cosmin spune:

    Interesant articolul ! Multumim mult !

Leave a Reply