Wednesday, April 24, 2024 18:37

o rusoaică se legăna pe o pânză de păianjen…

De anul ăsta promit că n-or să mă mai apuce zorii lucrând la cine știe ce sau citind. Și promit să mă las de fumat. Da, da, șiiii.. ce-ar mai trebui? Aaah, da! Ba nu… La naiba, iar am uitat!

Convingeri.

Eu nu sunt și nu vreau să fiu vedetă. Vreau să fiu o pianistă talentată. Nu sun modestă. Vreau să învăț mai mulți copii să cânte, să deschid un festival de cântec de toate genurile. Și un festival pentru compozitori.  Hai să adoptăm muzica raggae. Nu, nu, nu Regheton, sau cum mă-sa îi mai zice.  Îmi place Bob Marley. Ăla cu codițe multe. Îl am, stai să-ți arăt sidiul. The other me: rusoaica, stai acolo, nu te mai ridica!

Interdicții.

Nu mă mai uit la desene animate. Nici astăzi nu m-am uitat. Adică, numai puțin m-am uitat. Doar la Tom & Jerry.  Nu am voie să fluier in casă. Și nici să mănânc culcată pe tastatură. E regulă făcută de mama. Așa cum nu am voie să las mătura în picioare. Asta e superstiție. Și nu am voie să mă pup in prag sau să cânt muzică de morți la chitară. Adică mersul ăla funerar. The other me: Și de la nașu’ mare, un Do minor pentru decedat, să știeeeee! Solo! C-a dat familia 10.000 dă parai! I-auzi!

Lavinia se dă mare.

Stinky e pisoiul meu vagabond. Cu el mă ințeleg cel mai bine. Și cu prietena mea, Lavinia. Suntem cele mai bune amice. Ea se tot laudă că are geacă de la Adidas. The other me: Să mori tu, și geaca asta tot Adidas de Apărătorii Patriei e!

Cașcaval pentru Rusia.

The other me: se înregistra câte 8-9 ore pe zi, că studioul e scump al naibii și melodia e lungă și plină de sledge-uri. Era obositor, nu avea timp să mănânce. A venit Amina și i-a îndesat o bucată de cașcaval în gura aia de rusoaică încăpățânată, că murea de foame, și mai aveau 6 ore de înregistrări. A apucat-o sughițul. Atena se grăbea cu inregistrarea că e scumpă chiria studioului, dar nu putea continua, că sughița rusoaica. Sughiță, că sughiți pe banii mei!

Arme, sex, băutură, droguri și țigări.

A venit sor’mea Ccrissa in țară. Yupiiii. O facem lată, în stil româno-spaniolo-rusesc. Și dăi cu poze la webcam, Marlboro, ness care-ți lipește dinții, muzică mișto și Stalinskaya. (Te rooog, Mihai, sticla aia de Stalinskaya!).  Ne-am pus în cap, cât de rusoaice sau ne-rusoaice am fi fost. The other me: Nu te mai uita, Mihai, așa la mine, sunt serioasă acum!

Teme de vacanță.

Incepe vacanța de vară! Pe vremuri, colega mea de bancă citea tot rezumatul la lecturi, iar eu scoteam rezumatul din rezumatul ei. Asta era colaborare. Citeam mult pe vremea aia, bibliotecara a crezut că mă mutasem acolo. Ce m-aș fi făcut să fi știut eu pe atunci că astfel îmi voi forma o cultură generală și voi fi una din neadaptatele la mediu ce incă mai înoată intr-un acvariu plin de analfabeți? The other me: și mama lui Hitler, daca-r fi știut ce urma să facă fiul ei, l-ar fi strâns de gât de mic…

Dilema.

Nu e așa că e bine să îți pocnești degetele? Și chiar să ai cont de Feisbuc? The other me: Hai sictir!

Mother trucker!

Ascult muzică în căști. Figura asta ține din generală, până acum, la servici. Nimeni nu se prinde. E clandestin. Că ei nu sunt atenți și noi toți ascultăm muzică. Ascult și Paraziții. The other me: rusoaico, poți să-i zici din Paraziții, dacă pui puncte – puncte. Ascult și când joc Counter la sală, și când mă dau cu rolele si când mă plimb prin casă. Ia, să-ți cânt: Hey, mother fucker doctor microphone/You dont wanna fuck with Ombladon!

Nu cobi!

Da’ telefonu’ ăsta e de tot?? Chiar dacă te dă afară de la servici, rămâne al tău?

THE END

The other me: rusoaico, ai să mă cerți după ce citești ce am scris aici? O să mă cerți, șoricioaica naibii, te știu eu pe tine! Nu mă certa, rusoaico, pliiiiiiiiz? 

Șoapte...

comentarii

9 Responses to “o rusoaică se legăna pe o pânză de păianjen…”

  1. Ccrissa spune:

    OH MY FUCKING GOD ! THIS IS BRILLIANT !! FUCK SAKE RUSOAICO !! MA UIMESTI PE ZI CE TRECE !! ESTE EXTRAORDINARA POSTAREA !! POATE UNA DINTRE CELE MAI BUNE POSTARI DE BLOG PE CARE AM CITIT-O VREODATA !! WOW ! JOS PALARIA ,MA INCHIN TIE !

    • rusoaica spune:

      dacă tu spui că e bună, e bună, nothing to say.. ce să fac, și eu ca toți muritorii… Da’ nu mă lua cu inchinăciuni, că mă topesc și mă ud toată :))) Mersi de apreciere..

  2. BloodChild spune:

    yeah:-w

  3. BloodChild spune:

    inca astept un raspuns:-w

  4. Laura spune:

    Imi place.Mult.Si ideea si felul in care a fost transpusa in cuvinte. Cred ca toti avem cel putin un dialog/monolog din asta:)

    • rusoaica spune:

      Eu cel puțin, le am pe toate :) deși, cu cât recitesc mai mult, cu atât realizez că ar mai fi fost și altele de spus… Nu că nu mi s-ar întâmpla asta cu toate postările ce le scriu, dar…
      Mi se pare ca ăsta e primul tău comentariu pe blogul acesta. Bun venit, și te mai aștept!

  5. Amina spune:

    oau, cu asta chiar m`ai dat pe spate, rusi! Floare de geniu ce esti, zau ca ma faci sa ma indragostesc! :D Da` macar puteai sa sari peste faza cu cascavalul. Si nu ti`am indesat`o in gura, te-am hranit cu manutele astea doua, bucatica cu bucatica! Tu stai si leagana-te in continuare pe panza ta de paianjen!

    • rusoaica spune:

      ba nu puteam, Ami, ca nu oricine ma hraneste cu manuta lui, si nu ma las hranita de oricine :)) multam fain pentru urari, si lasa indragosteala, vezi ca in ultima vreme tot ascult Freddie Mercury – My love is dangerous ;)

Leave a Reply