Wednesday, April 24, 2024 17:06

Bulinuțe analitice…

Aruncându-mi ochii din când în când pe Dashboard Analitics, găsesc oricând un subiect de râs în hohote. Totul se petrece la categoria „The search strings of the last 7 days”. Cu alte cuvinte, ce căutau oamenii pe Google atunci când au aterizat pe blogul acesta. Și bunăoară stăteam și-mi aminteam de fraza „You’re gonna die in seven days!”. De râs, thats is :)))

Am selectat o listuță cu cele mai amuzante din aceste fraze, din păcate doar din această ultimă săptămână. Mă gândesc că poate ar trebui să le adun într-o colecție, un fel de „Perlele goaglărilor” ;)

  • „sa ai discutii cat mai deschise cu mama despre tot ce te framanta, si despre cea fost bine dar si mai putin bine” (asta se încadrează la categoria de persoane care caută un lucru scriind un roman întreg).
  • „rusoaica biblioteca limbi straine” (parol, n-am nici o bibliotecă de limbi străine! Doar niște dicționare amărâte și niscaiva limbi străine învățate!)
  • „rusoaica desene animate” (hm! oare de unde s-au prins că încă mă uit la desene animate??! Lăscăricăăăă! Avem un șpeon între noi, Lăscărică!)
  • „ de ce simt furnicaturi pe mina” (judecând după „â” din „i”-ul din interiorul cuvântului, pare să aibă o vârstă cel puțin egală cu a mea. Eu așa am învățat, eram clasa a doua când s-a revenit la „â” din „a” în interiorul și la sfârșitul cuvintelor. Și mă întreb totuși, cum de n-a aflat de ce simți furnicături pe mână în atâția ani? Ciudat!)
  • „diferente fizice rusoaice” (pe bune că nu sunt tare multe! Avem tot două mâini și aproximativ două urechi!)
  • „cum se spune la rusoaice ai prieten” (hai, să nu fiu rea: „Y тебя есть парень?” și se pronunță cam așa: „U tebya yest’ paren’?” Cuvintele terminate cu apostrof se pronunță cu un i scurt și înfundat, ca în „câți”)
  • „ invidia ca iti merge bine” (pai eu nu sunt invidioasă pe nimeni, oricum, nu pentru că îi merge bine. Ar fi păcat să citească vreun an jumate de postări ca să constate că nu aici va găsi răspunsul…)
  • „care e diferenta dintre c.pr. pen si cod penal, art. 198 c.p.p,” (No, apăi asta chiar îi de folos, că și eu mi-am nenorocit creierii tot căutând să aflu! Găsiți răspunsul în postarea „System Of A Down”)
  • „imagini triste in creion” (chiar sunt triste? really, really??)
  • „rusoaica din guma” (știam că sunt din carne, trebuie să-mi fac un control! Deși ai nimerit-o la capitolul flexibilitate..)
  • „cum sa devii goth” (am mai explicat de n’jde mii de ori că goth nu devii, te naști!)
  • „rusoaice bune cu draci” (na, nu știu dacă oi fi „bună” ‘au ba. Dar n-am draci. Chiar deloc!)
  • „rusoaica cu tanga” (ha, ha! you funny one! :))) )

Am să mai adaug, când voi mai culege. Într timp, eu râd cu lacrimi :D

Șoapte...

comentarii

Tags: , ,

6 Responses to “Bulinuțe analitice…”

  1. Iulia Kelt spune:

    în tanga cu tine! :))
    sau în tango :))

    ps. înlătură și tu matematica aia din comentarii form :)) trebuie să stau cu calculatorul după mine.

  2. Vendretta spune:

    Bine că lași matematica pe aici, că eu mai am nevoie de exerciții.
    Ți-am urmat și eu exemplul, însă n-am fost surprinsă de sintagmele utilizate pe post de ghid, ci de site-urile care conduc spre blogul meu. Nici măcar nu le-am vizitat, plus ca n-au nimic în comun cu subiectele abordate. O fi vreo ciudățenie tehnică pe care n-o înțeleg..

    • rusoaica spune:

      sunt multe „ciudatenii”, inafara linkurilor ce nu au nici o treaba cu ce ai vizitat sau nu. Asta e totusi o treaba buna, iti creste pagerankul in cautarile google. Mai rau e cand stii php si cunosti cat de cat ce si cum se mananca, si tot incerci sa faci tot ce trebuie sa te aperi, si totusi descoperi ca sistemele de securitate sunt apa de ploaie (sau mai am eu de invatat) :)

Leave a Reply