Friday, March 29, 2024 11:26

Artă sau hobby?

Cei ce mă cunosc în mod apropiat știu că nu caut frumusețea fizică în oameni. Părerea mea personală despre frumusețea fizică e un pic amalgamată și distorsionată de niște experiențe mai puțin plăcute din viața mea. De ajuns să spun doar că asociez frumusețea cu bătăile de cap. Cu cât o persoană e mai frumoasă fizic, cu atât mai multe probleme vei avea. Sunt și excepții, bineînțeles, și nu e bine niciodată să generalizezi. Dar…

Pot spune în mod obiectiv că cea pe care o iubesc la un moment dat este cea mai frumoasă femeie din lume în ochii mei, indiferent cum ar arăta. Nu se poate altfel. Aceasta este o afirmație la modul general. La modul concret, sunt două femei pe care le consider ca fiind „sexy” la modul absolut, care descriu în mintea mea cel mai bine conceptul de „frumusețe fizică”. Dacă aș căuta în viața privată frumusețea fizică, probabil ar arăta astfel. Însă, repet, dacă aș căuta așa ceva.

mirror mirror on the wall, who's the beautiest of them all?

mirror mirror on the wall, who’s the beautiest of them all?

Ea este una din cele două persoane cu o frumusețe fizică deosebită. Asta o cred eu.

(Materiale folosite: creion mecanic 0,5 mm Rotring Tikky, mine carbonice 0,5 mm B12 Tikky hi-polymer, mine carbonice 0,7 mm 2B Staedtler Micro Carbon, gumă de șters Mono Zero, bețișoare și discuri de vată din bumbac. Durata execuției: 09 aprilie – 18 aprilie 2013.)

Șoapte...

comentarii

Tags: ,

6 Responses to “Artă sau hobby?”

  1. SIlvia spune:

    Frumos, frumos, a 2-a cand o postezi? :D

    • rusoaica spune:

      când am să îmi fac curaj să încerc să o presar pe hârtie.. nu am îndeajunsă experiență pentru a îi face dreptate în privința frumuseții.. nici desenul ăsta nu a ieșit așa cum mi-aș fi dorit, dar..

  2. Amina spune:

    ce e al tau e al tau…. eu ma uit continu la desenul asta si nu`mi vine sa cred ca poate iesi asa ceva din creion. Rusi, la ziua mea nu mai chem fotograf, te chem pe tine :-*

    • rusoaica spune:

      multe lucruri par improbabile atunci când nu îți dorești cu adevărat să le obții, când nu ai răbdare oricât ar fi nevoie, când îndârjirea nu e de granit.
      Vin la ziua ta pe post de „fotograf”, dar pe tine te ține să rămâi nemișcată vreo câteva zile, până termin de desenat? :)

  3. Pishky spune:

    e superb!! felicitări!!!

Leave a Reply